menjar sa i moure’s…en reunions de treball, jornades i congressos

 

L’Agència de Salud Pública de Catalunya amb la col·laboració de la Secretaria General del esport i l’Associació Celíacs de Catalunya i Immunitats Vera han publicat el document “Menjar sa i moure’s…en reunions de treball, jornades i congressos”, un seguit de recomanacions per ajudar a realitzar reunions laborals, jornades i congressos més saludables.

Les recomanacions fa propostes als organitzadors de reunions de treball, jornades i congressos per tal que aquestes siguin una oportunitat per fer salut als assistents. Es donen idees per incrementar l’activitat física, com incloure pauses actives i aixecar-se de la cadira cada hora,  així com oferir una alimentació mediterrània i saludable durant els àpats.

Aquesta iniciativa es part del Pla Integral de Promoció de la Salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable (PAAS) i el Pla Interdepartamental de Salut Pública (PINSAP).