Qui Som

Equip www.pafes.cat

Carmen Cabezas. Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Medicina Familiar i Comunitària i Medicina Preventiva i Salut Pública. Màster en Metodologia de Ciencias de la Salud.  Subdirecció General de Promoció de la Salut.  Co-direcció del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES).
Agencia de Salut Pública de Catalunya. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.

“M’agrada molt caminar. Per a mi és l’activitat perfecta. M’ ajuda  a descobrir coses,  relaxar-me, endreçar les idees, i mantenir-me en forma.  És fàcil, és accessible, sempre estem preparats, …Què més es pot demanar?”

Mariona Violán. Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Medicina de l’Educació Física i de l’Esport. Postgrau Clínic en Traumatologia de l’Esport i en Prescripció d’Exercici Físic. Co-direcció del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES). Coordinació del Pla Nacional de Promoció d’Activitat Física. Consell Català de l ‘Esport – Secretaria General de l’Esport. Departament de Presidència. Generalitat de Catalunya.

 “Estem dissenyats per moure’ns i practico el que predico”

Angelina González. Diplomada Universitària en Infermeria. Llicenciada en Infermeria d’Adults. Màster en Salut Pública. Fundació d’Atenció Primaria de la CAMFiC.  Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES).  Subdirecció General de Promoció de la Salut. Agencia de Salut Pública de Catalunya. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.

“La meva bicicleta és el meu aliat per mantenir-me activa. Em permet fer activitat física  mentre faig els recorreguts quotidians com anar a la feina, portar la meva filla a l’escola, anar a algun lloc on hagi quedat amb els amics, fer compres…m’agrada pensar que a més a més no contamino!”

Conxa Castells. Doctora  en Medicina i Cirurgia. Endocrinologia i Medicina Preventiva i Salut Pública. Direcció del Servei d’Educació Sanitària i Programes de Salut.  Subdirecció Promoció de la Salut. Agencia de Salut Pública de Catalunya. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.

Eulàlia Roure. Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Medicina de l’Educació Física i l’Esport i Responsable de Prevenció Primària de Malalties Cròniques. Agencia de Salut Pública de Catalunya. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.

Maica Rubinat. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (LCAFE). Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES). Coordinació Territorial del Pla Nacional de Promoció d’Activitat Física. Consell Català de l ‘Esport – Secretaria General de l’Esport. Departament de Presidència. Generalitat de Catalunya.

“Viure a prop del mar m’ha aportat una perspectiva de visió de la vida en positiu i de guanyar dimensió del pensament. Caminar amb els meus bastons de marxa nòrdica pels camins de ronda, ha estat la fórmula ideal de caminar en companyia d’aquest gran blau fent el que més m’agrada, combinar la natura i l’esport a l’aire lliure”

Col·laboradors externs

Carles Miñarro. Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Medicina de l’Educació Física i de l’Esport. Màster en Traumatologia de l’Esport.

Daniel Lara. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (LCAFE).

Assessorament de www.pafes.cat

2005-2015 Carles Vallbona. Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Medicina Familiar i Comunitària. Diplomat en Pediatria per l’American Board of Pediatrics.
President del Consell Assessor sobre l’Activitat Física i Promoció de la Salut a Catalunya. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Professor de Serveis Distingits. Departament de Medicina Familiar i Comunitària Baylor College of Medicine, Houston Texas, EUA
Va assessorar el PAFES fins la seva mort. La seva inspiració i exemple sempre estarà amb nosaltres .

Suport Web

Alex Febrero. Enginyer informàtic de gestió i tècnic superior en sistemes de telecomunicacions. Gestor de projectes IT.

Aquesta entrada es troba disponible també en: Castellà